Välkommen till Inhousegalan 5 november

Vi tycker att mycket av den reklam som produceras internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar är så bra att den förtjänar en egen tävling. Inhouse är inte bara Sveriges första, utan också enda reklamtävling som garanterat inte kommer vinnas av en reklambyrå! 

Det blir en härlig kväll på Berns i Stockholm där vi utser årets vinnare i Inhousetävlingens åtta kategorier.


Mer information om tävlingen kommer under våren. 


Om du inte vill missa någon kommunikation om Inhousegalan rekommenderar vi dig att intresseanmälda dig. Du förbinder dig inte till att köpa biljett.

Om Inhousetävlingen

Vem kan delta? Alla Sveriges marknads- och Inhouseavdelningar som har producerat reklam på sin inhouseavdelning. Vi har även ett särskilt pris till Årets Rookie som är det enda individuella priset i tävlingen.


Vad belönas? Inhouse delar ut pris i kategorierna: Bästa kampanj, Bästa inkluderande kampanj, Bästa trycksak, Bästa DR-utskick, Bästa expo, Bästa digitala marknadsföring, Årets inhouseavdelning samt Årets rookie. Juryn kommer att bedöma enheternas/kampanjernas idé och strategi, kreativa höjd och resultat. I kategorin Årets inhouseavdelning och Årets rookie belönas ett framgångsrikt marknadsföringsarbete och ett professionellt arbetssätt.


Prisutdelning Priserna delas ut i valörerna guld, silver och brons vid en gala på Berns i Stockholm den 5 november 2020.

Arrangörer

Kontakta oss

Image

Cornelia Andersdotter

Projektledare

cornelia.andersdotter@bonniernews.se

Image

Johannes Lindström

Partneransvarig

johannes.lindstrom@bonniernews.se

Berns
Näckströmsgatan 8, Berzelii park, Stockholm 12344, Sweden